Σχετικά με εμάς

About Us

10 χρόνια εμπειρίας

Η εταιρία μας fronteasy facilities management είναι μια πλήρως ολοκληρωμένη εταιρεία υπηρεσιών καθαρισμού που παρέχει ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες λύσεις καθαρισμού σε εμπορικούς, εταιρικούς, βιομηχανικούς και οικιακούς πελάτες.

Η επιμελής διαχείριση και η εργασιακή μας ηθική είναι κεντρικά στην επιχειρησιακή φιλοσοφία μας και είναι κρίσιμης σημασίας για την παροχή σταθερών και ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού. Είμαστε υπερήφανοι που κάνουμε τη διοίκησή μας υπόλογη στον πελάτη μέσω άμεσης πρόσβασης και αλληλεπίδρασης με τον διευθύνοντα σύμβουλό μας.

Οι Αξίες μας

Στόχος μας είναι η ικανοποίησή σας (φυσικά μετά τις εργασίες καθαρισμού μας). Το τηλέφωνο γραφείου λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο (24/7).

  • Προσανατολισμός στον πελάτη: Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σαν να εξυπηρετούμε τους εαυτούς μας. Εκτιμούμε τα σχόλιά τους και τα χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε τη δουλειά μας.
  • Οικολογικά προσανατολισμένος: Επιλέγουμε προσεκτικά τα καλύτερα και πιο φυσικά προϊόντα καθαρισμού που δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα.
  • Αριστεία και Καινοτομία: Παρέχουμε εκπαίδευση στο προσωπικό μας προκειμένου να διασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Παραμένουμε ενήμεροι για τις τελευταίες καινοτομίες σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και τεχνολογίες, επιτρέποντάς μας να φέρνουμε το καλύτερο στα σπίτια των πελατών μας.
  • Expansion / Growth: κάνουμε γνωστούς στην κοινότητα. δημιουργούμε μακροπρόθεσμες σχέσεις, ενώ συνεχώς επεκτεινόμαστε. Ως εκ τούτου, φέρνουμε πάντα περισσότερους ανθρώπους να εργάζονται σε εμάς.

Η ομάδα μας

Η fronteasy facilities management είναι μια επιχείρηση με μια μεγάλη ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων, αφοσιωμένων υπαλλήλων για την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών με μια προσωπική πινελιά.

Η αποστολή μας

Στοχεύουμε να γίνομαι ηγέτης της εθνικής αγοράς στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού παρέχοντας αξιόπιστες, ποιοτικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις καθαρισμού στους πελάτες μας Επικοινωνήστε μαζί μας

Το όραμά μας

Μέσα από μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον επαγγελματικό καθαρισμό, όπως ο καθαρισμός & απολύμανση γραφείων, κατοικιών, κτιρίων κ.λ.π., αλλά και η διαχείριση των κοινόχρηστων των πολυκατοικιών, έχουμε στόχο να fronteasουμε για σένα και να παραμείνουμε πρώτοι στις προτιμήσεις των πολιτών. Η αποστολή μας

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι, ενημερώστε μας και
θα εργαστούμε για να το κάνουμε σωστά

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ιστορικό της εταιρείας fronteasy

Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού για 10 χρόνια

Η fronteasy facilities management είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τη δέσμευσή μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, παραμένοντας φιλικοί προς το περιβάλλον. Έχουμε μια ιστορία αριστείας και αφοσίωσης στους πελάτες μας, παρέχοντας επαγγελματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού.

Είμαστε πρώτοι στην καρδιά και τις προτιμήσεις του κόσμου, ενώ συνεργαζόμαστε με τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Λειτουργώντας για 10 χρόνια, πλαισιωμένη από εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία fronteasy facilities management έχει καταφέρει να είναι ένα από τους ηγέτες του χώρου. Δίνουμε βάση στο σεβασμό των χώρων που αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε. Προσέχουμε όλα τα πολύτιμα ή προσωπικά αντικείμενα των πελατών μας.

Η fronteasy facilities management είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τη δέσμευσή μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, παραμένοντας φιλικοί προς το περιβάλλον. Έχουμε μια ιστορία αριστείας και αφοσίωσης στους πελάτες μας, παρέχοντας επαγγελματικές και ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιών σε όλη την Αμερική.

Αυτή η ποιοτική δέσμευση και φήμη για εξαιρετικές υπηρεσίες προσέλκυσε εσωτερικούς & εξωτερικούς επενδυτές.

Η ομάδα διαχείρισης άλλαξε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια νέα εποχή ανάπτυξης τόσο για τις νέες όσο και για τις υπάρχουσες μονάδες.