Κλινικές

Υπηρεσίες που ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες!

Οι διαδικασίες και τα συστήματα που εφαρμόζουμε παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με έμφαση στην ασφάλεια.

Κατεβάστε το φυλλάδιο

Περιγραφή

Με περισσότερα από 10 χρόνια να γνωρίζουμε κάθε είδους πελάτη, από
ιδιοκτήτες σπιτιού έως διαχειριστές εγκαταστάσεων και ακινήτων έως
υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στον τομέα της καθαριότητας.
Το
ανελέητο πάθος μας για την αριστεία και την εξυπηρέτηση πελατών
σημαίνει ότι επενδύουμε στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών μας.
Η
fronteasy facilities management είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών
καθαρισμού και αποκατάστασης τόσο στην οικιακή όσο και στην
επαγγελαμτική αγορά, λειτουργώντας μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου
υπηρεσιών.
 
Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι διαχειριστές ακινήτων είναι το κλειδί για τη διατήρηση της ασφάλειας των θαμώνων, των επισκεπτών, των ασθενών και των επισκεπτών. Είναι υπεύθυνοι να κάνουν κάθε βήμα για να διασφαλίσουν την υγεία και την ασφάλεια των κοινοτήτων τους. Είτε πρόκειται για μεγάλο κατάστημα λιανικής, έχουμε την τεχνογνωσία καθαριότητας & απολύμανσης  για να προσαρμόσουμε ένα σχέδιο καθαρισμού & απολύμανσης για τις ανάγκες σας.

Προσφορές

Γνωρίζουμε ότι κάθε επιχείρηση  είναι μοναδική. Γι’ αυτό προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών καθαρισμού με επιλογές προγραμματισμού και χρονοδιαγράμματος που ταιριάζουν σε μια ποικιλία επιχειρήσεων. Ανεξάρτητα από το πόσο συνηθισμένη ή εξαιρετική είναι η εργασία, από καθαρισμό χαλιών μέχρι καθαρισμό αεραγωγών και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες.

 

Γιατί εμάς !

Κρατήστε την επιχείρησή σας ανοιχτή, με ασφάλεια. Ένας κύριος παράγοντας της μολυσματικότητας του COVID-19 είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι μεταφέρονται πολύ πριν εμφανίσουν συμπτώματα. Ο τακτικός καθαρισμός και η απολύμανση είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσετε το περιβάλλον σας ασφαλές από μια ακούσια εστία COVID-19.

 

Για έναν καθαρισμό που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα σας, χρειάζεστε μια αφοσιωμένη ομάδα εκπαιδευμένων ειδικών. Φτάνουμε σε κάθε επίσκεψη με όλες τις προμήθειες που απαιτούνται για τον σχολαστικό καθαρισμό του σπιτιού σας με την εκτεταμένη Διαδικασία Καθαρισμού μας.