Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 50 - Χαριλάου - Θεσσαλονίκη
info@fronteasy.gr
2313001249

Συχνές Ερωτήσεις

?

Τι υπηρεσίες προσφέρετε;

  1. Επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού σε κατοικίες, γραφεία, πολυκατοικίες, υαλοπίνακες & υφασμάτινες επιφάνειες.
  2. Επίσης προσφέρουμε την έκδοση, την είσπραξη και την πλήρη διαχείριση της πολυκατοικίας
  3. Και τέλος προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες απολύμανσης όλων των χώρων
?

Μπορώ να κάνω αλλαγές στην ημέρα & ώρα;

Ναι φυσικά! Επικοινωνήστε μαζί μας εκ των προτέρων για να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε τις κατάλληλες αλλαγές με βάση τις ανάγκες σας και την διαθεσιμότητα μας.
?

Τι χρειάζομαστε από τον πελάτη να έχει.

Θα χρειαστεί να μας εξασφαλίσετε παροχή νερού & ρεύματος καθ όλη την διάρκεια των εργασιών, καθώς και να μας επιτρέψετε να αποκτήσουμε πρόσβαση στον χώρο σας. 

Προσφέρουμε υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού για τις κατοικίες, γραφεία, εργοστάσια, αποθήκες, καφέ, γυμναστήρια, εμπορικά κέντρα, πολυκατοικίες, υαλοπίνακες & υφασμάτινες επιφάνειες. Αναλαμβάνουμε τον τακτικό καθαρισμό είτε μια φορά είτε μετά από εργασίες είτε νεόδμητα.

Εξυπηρετούμε όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης (ανατολικά, κέντρο & δυτικά). Επίσης εξυπηρετούμε και τον Νομό Χαλκιδικής κατόπιν ζήτησης. 

Εκτός από τις υπηρεσίες καθαριότητας προσφέρουμε και υπηρεσίες απολύμανσης καθώς και διαχείριση της πολυκατοικίας σας.

Μπορείτε αν θέλετε να είστε παρόν καθ όλη την διάρκεια που γίνονται οι εργασίες  Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι δεσμευτικό. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να έχετε χρόνο να έρθετε και δείτε το αποτέλεσμα των εργασιών μας.

Μπορείτε να επιλέξετε όσες υπηρεσίες χρειάζεστε. Το προσωπικό εξυπηρέτησης μας θα σας ενημερώσει για το κόστος τους και τι περιλαμβάνει κάθε υπηρεσία μας.

Ναι φυσικά! Έχει πάντα μαζί του το συνεργείο μας ασύρματο P.O.S.

Κάντε μας μια ερώτηση

Στείλτε ένα μήνυμα