Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία fronteasy με έδρα τη Θεσσαλονίκη προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα απλό συνεργείο καθαρισμού. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο και απόλυτη συνέπεια παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και διαχείρισης της πολυκατοικίας ή του σπιτιού σας. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας σε συνδυασμό με τις ασυναγώνιστες τιμές μας, μάς έχουν φέρει πρώτους στις προτιμήσεις του κόσμου. Συνεργαζόμαστε με τον δημόσιο αλλά και ιδιωτικό τομέα.

Πολύ σημαντικό είναι για όλους μας είναι το κομμάτι της καθαριότητας γι’ αυτό το συνεργείο καθαρισμού μας με την γνώση και την εμπειρία του παρέχει υπηρεσίες καθαριότητος τόσο σε επαγγελματικούς χώρους όσο σε κατοικίες & πολυκατοικίες.

Αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς καθώς αρχικούς ή τακτικούς καθαρισμούς με απόλυτο σεβασμό στο χώρο και τα προσωπικά σας αντικείμενα. Αναλαμβάνουμε επίσης καθαρισμό σαλονιών και χαλιών με όλη την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή ώστε να δείχνουν σαν καινούρια! Η παράδοση και παραλαβή γίνεται άμεσα στο χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα. Τέλος αναλαμβάνουμε βιολογικό καθαρισμό.

Η ανάληψη κοινοχρήστων αποτελεί επίσης προτεραιότητά μας, προσφέροντας γνωστές υπηρεσίες όπως έκδοση, είσπραξη και διαχείριση κοινοχρήστων με απόλυτη διαφάνεια.

Όπως δηλώνει και το όνομά μας , φροντίζουμε τα πάντα για λογαριασμό σας. Εμπιστευθείτε μας και ξένοιαστε μια για πάντα!

  • Έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στον χώρο σας
  • Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη
  • Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και τον άνθρωπο χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα καθαριστικά
  • Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι τα θεμέλια της ποιότητάς μας
  • Μια επιχείρηση με πολλά χρόνια εμπειρίας με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη
  • Το άριστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τον συνεχή έλεγχο της ποιότητας των υπηρεσιών μας