Καθαρισμός Υφασμάτινων Επιφανειών

Προσφέρουμε λύσεις για τον καθαρισμό οποιασδήποτε υφασμάτινης επιφάνειας. Από τον επί τόπου καθαρισμό του καναπέ, του στρώματος, της μοκέτας ή των μεγάλων μαξιλαριών, έως τον ειδικό καθαρισμό μοκέτας σκάφους και αυτοκινήτου.

  • Καθαρισμός & Απολύμανση Στρωμάτων

Καθαρίζουμε τα στρώματά σου, απομακρύνοντας όχι μόνο τους πιο δύσκολους λεκέδες, αλλά και τα ακάρεα σκόνης (μαζί με τα περιττώματά τους), μικρόβια, βακτηρίδια, οικιακή σκόνη και διάφορα αλλεργιογόνα που αναπτύσσονται με το πέρασμα του χρόνου. Έτσι, προσφέρουμε άμεση καθαριότητα και υγιεινή, ενώ το στρώμα σου θα γίνει ολοκαίνουργιο.

  • Καθαρισμός & Απολύμανση Σαλονιού & Καρεκλών
    Κάνε το σαλόνι σου να μοιάζει με καινούριο. Καθαρίζουμε τους καναπέδες και τις πολυθρόνες του σαλονιού σου, απομακρύνοντας όχι μόνο λεκέδες αλλά και ακάρεα με τα περιττώματά τους, μικρόβια, βακτηρίδια, οικιακή σκόνη αλλά και αλλεργιογόνα που αναπτύσσονται με το πέρασμα του χρόνου. Διατήρησε τον χώρο σου καθαρό και ασφαλές για τα παιδιά σου.
  • Καθαρισμός & Απολύμανση Χαλιών
    Εμπιστεύσου μας για τον επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών σου. Χρησιμοποιούμε μη τοξικά, οικολογικά καθαριστικά, τα οποία δεν προκαλούν φθορά στα χαλιά, ενώ διατηρούν ζωντανά τα χρώματά τους.

Αν θέλετε να ετοιμάσουμε μια εξατομικευμένη προσφορά για εσάς επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφή στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μην χάσετε τα πρόσφατα νέα μας & αποκλειστικές προσφορές.