Η εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας γύρω από τον επαγγελματικό καθαρισμό, η εταιρεία fronteasy, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό συνεργείο καθαρισμού. Η πολυετής μας εμπειρία και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, μας έχουν εδραιώσει στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού. 

Είμαστε πρώτοι στην καρδιά και τις προτιμήσεις του κόσμου, ενώ συνεργαζόμαστε με τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Λειτουργώντας για περισσότερα από 20 χρόνια, πλαισιωμένη από εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία fronteasy έχει καταφέρει να είναι ένα από τους ηγέτες του χώρου. Δίνουμε βάση στο σεβασμό των χώρων που αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε. Προσέχουμε όλα τα πολύτιμα ή προσωπικά αντικείμενα των πελατών μας. 

Μέσα από μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον επαγγελματικό καθαρισμό, όπως ο καθαρισμός & απολύμανση γραφείων, κατοικιών, κτιρίων κ.λ.π., αλλά και η διαχείριση των κοινόχρηστων των πολυκατοικιών, έχουμε στόχο να fronteasουμε για σένα και να παραμείνουμε πρώτοι στις προτιμήσεις των πολιτών. 

Όταν είσαι κουρασμένος και ο καθαρισμός σου φαίνεται βουνό, ποιος … #fronteasygiasena;

Εμπιστεύσου μας και χαλάρωσε μια για πάντα! 

  • Εξειδικευμένο προσωπικό
  • Εγγυημένη ποιότητα
  • Σεβασμός του περιβάλλοντος
  • Σύγχρονος εξοπλισμός

Προσωπικό

Καρέζης Κωνσταντίνος

Καρέζης Κωνσταντίνος

Διευθύνων Σύμβουλος
Κολιάρδου Μαρία

Κολιάρδου Μαρία

Υπεύθυνη Καθημερινών
Αλεξούδα Καλούδα

Αλεξούδα Καλούδα

Υπεύθυνη Γενικών

Εξοπλισμός Καθαριότητας

Κοινωνικό έργο


Μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα!

Η εταιρεία μας είναι δίπλα στην κοινότητα, προσφέροντας δωρεάν τις υπηρεσίες της σε διάφορους κοινωνικούς φορείς ή συλλόγους.

<< Βεβαιώνεται ότι η εταιρία Fronteasy – ΚΑΡΕΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο ίδρυμα Ορφανοτροφείο θηλέων “Η Μέλισσα” από τον Αύγουστο του 2013 έως σήμερα. Συγκεκριμένα ασχολείται αφιλοκερδώς με την καθαριότητα του χώρου μια φορά μηνιαίως. >>

Πιστοποίηση

I. S. O.

Πιστ. Επαγγ.Καθαριστή

Πολιτική Ποιότητας

Βασική αρχή της εταιρείας «fronteasy» είναι η ικανοποίηση των πελατών της εταιρείας, μέσω της εκπλήρωσης των καθορισμένων απαιτήσεων και των προσδοκιών τους.

Στόχος της εταιρείας «fronteasy» είναι η παροχή υπηρεσιών γενικών καθαρισμού υψηλής ποιότητας και υψίστης ωφέλειας.     Για την επίτευξη αυτού του στόχου, όλα τα αναγκαία μέτρα και οι ρυθμίσεις για τη διαχείριση της ποιότητας έχουν ορισθεί και αποτελούν το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας. Η συνεχής βελτίωση των διεργασιών και των δραστηριοτήτων της εταιρείας μέσω του καθορισμού και της ανασκόπησης των στόχων αποτελεί δέσμευση της Ανώτατης Διοίκησης.

Βασικά χαρακτηριστικά του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρεία είναι:

  • η εκπλήρωση όλων των νομοθετικών απαιτήσεων,
  • η συμμόρφωση με  τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO 9001:2015,
  • η συνεχής βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας,
  • η εξασφάλιση των πόρων για την ορθή εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και η βέλτιστη ενσωμάτωσή τους στις διεργασίες της εταιρείας
  • η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού όλων των βαθμίδων.

Υποχρέωση κάθε εργαζομένου είναι η διαχείριση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό, ισχύει η δέσμευση ότι, όλοι οι εργαζόμενοι, ανάλογα με τις υπευθυνότητες τους ενημερώνονται σχετικά με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, εργάζονται και ενεργούν με αποδεικτικά στοιχεία, σύμφωνα με τους καθορισμένους κανόνες.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, 05/01/2021

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΑΡΕΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ