Είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολες καταστα΄σεις στην fronteasy facilities management γι’ αυτό αναλαμβάνουμε :

 • τον Καθαρισμό μετά από φωτιά:
  Χώροι που μετά από πυρκαγιά έμοιαζαν αδύνατο να αποκατασταθούν, με τον εξειδικευμένο μας εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορούμε να επαναφέρουμε στην αρχική κατάσταση, ώστε να είναι λειτουργικά, καθαρά και ασφαλή.
 • τον Καθαρισμό μετά από πλημμύρα:
  Είτε προκαλείται από φυσικά αίτια (καιρικά φαινόμενα) είτε από σπάσιμο κάποιου παλιού σωλήνα, η πλημμύρα πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα και αποτελεσματικά. Με ένα τηλεφώνημά σας, η πολύπειρη ομάδα μας θα καταφθάσει άμεσα και γρήγορα, ενώ ο σύγχρονος εξοπλισμός μας θα φροντίσει να απορροφήσει όλα τα νερά και την υγρασία.
 • τον Καθαρισμό εγκαταλελειμμένων χώρων:
  Ένας εγκαταλελειμμένος χώρος είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, όπως δυσοσμία, ακαταστασία, φθορές κ.α. Η εταιρία μας θα φροντίσει να καθαρίσει τον χώρο σας και να τον κάνει … σαν καινούργιο, ώστε να μπορείτε να εγκατασταθείτε άμεσα και χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.
 • τον Καθαρισμό μετά από θάνατο:
  Απομάκρυνση των ανεπιθύμητων οσμών και λεκέδων από το χώρο του συμβάντος, άμεσα και με άριστη ποιότητα.
 • την Απολύμανση μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα της COVID-19:
  Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το κατάστημά σου πρέπει να παραμείνει ασφαλές, αλλά και ανοιχτό. Γι’ αυτό φροντίζουμε εμείς, παρέχοντας ολοκληρωμένη απολύμανση του χώρου σας, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν.

Αν θέλετε να ετοιμάσουμε μια εξατομικευμένη προσφορά για εσάς επικοινωνήστε μαζί μας