Εξειδικευμένοι καθαρισμοί

Τίποτα δε μας σταματά και κανένας λεκές δε μπορεί να μας ξεφύγει. Όσο περισσότερο σε ταλαιπωρεί ο καθαρισμός, τόσο μεγαλύτερη η χαρά μας να fronteasoume για σένα. Είμαστε φτιαγμένοι για τις δύσκολες αποστολές και γι’ αυτό αναλαμβάνουμε:

 • τον Καθαρισμό μετά από φωτιά:
  Χώροι που μετά από πυρκαγιά έμοιαζαν αδύνατο να αποκατασταθούν, η fronteasy με τον εξειδικευμένο της εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της κατάφερε να τα επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση, ώστε να είναι λειτουργικά, καθαρά και ασφαλή.
 • τον Καθαρισμό μετά από πλημμύρα:
  Είτε προκαλείται από φυσικά αίτια (καιρικά φαινόμενα) είτε από σπάσιμο κάποιου παλιού σωλήνα, η πλημμύρα πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα και αποτελεσματικά. Με ένα τηλεφώνημά σου, η πολύπειρη ομάδα μας θα καταφθάσει άμεσα και γρήγορα, ενώ ο σύγχρονος εξοπλισμός μας θα φροντίσει να απορροφήσει όλα τα νερά και την υγρασία.
 • τον Καθαρισμό εγκαταλελειμμένων χώρων:
  Ένας εγκαταλελειμμένος χώρος είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, όπως δυσοσμία, ακαταστασία, φθορές κ.α. Η εταιρία μας θα φροντίσει να καθαρίσει τον χώρο σας και να τον κάνει … σαν καινούργιο, ώστε να μπορείτε να εγκατασταθείτε άμεσα και χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.
 • τον Καθαρισμό μετά από θάνατο:
  Απομάκρυνση των ανεπιθύμητων οσμών και λεκέδων από το χώρο του συμβάντος, άμεσα και με άριστη ποιότητα.
 • την Απολύμανση μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα της COVID-19:
  Γνωρίζουμε πολύ καλα πως το κατάστημά σου πρέπει να παραμείνει ασφαλές, αλλά και ανοιχτό. Γι’ αυτό φροντίζουμε εμείς, παρέχοντας ολοκληρωμένη απολύμανση του χώρου σου, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν.

Αν θέλεις να ετοιμάσουμε μια εξατομικευμένη προσφορά για εσένα επικοινώνησε μαζί μας